If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте колеги сажелявам че правя отделна тема но ще съм благодарен за няколко отговора.Та въпроса ми е мога ли моята алфа 146 да я направя автоматик иии към колко ше ми струва иначе тази хубава екстра
Малко в страни от темата, но защо си решил да я правиш автоматик? Иначе точна цена аз лично не мога да ти кажа, но спрямо цената на колата няма да има смисъл.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
благодаря на всички по принцип няма да е правя питам информативно така или иначе съм решил следващата ми кола да е автоматик но чак като се на ситя на алфата което незнам кога ще е но определно ще е чистак нова
благодаря на всички по принцип няма да е правя питам информативно така или иначе съм решил следващата ми кола да е автоматик но чак като се на ситя на алфата което незнам кога ще е но определно ще е чистак нова
Първо почти е невъзможно да се сложи автоматична кутия на твоя двигател или може но тярбва да се направи на газ и да се слага стара кутия с изцяло механично управление или някаква изродия със присаждане на selespeed друго е да сложиш друг мотор с кутия от друга кола и пак едно прехвърляне на инсталации и трудно се намират майстори за такова прехвърляне. а автоматика е голямо удобство при каране и отвратително нещо за ремонтиране добре е като купуваш автоматик някой който разбира от такива автомобили да я погледне.
Comment